Η χημεία κυβερνά τον κόσμο

Δημιουργός | 4 Απριλίου 2020

Κάποτε, τότε που είχαμε υπαρξιακές ανησυχίες, πριν γίνουμε μαζάνθρωποι, σε χαλαρή συζήτηση με φίλους είχαμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι σε μια πιθανή ηλιακή έκρηξη μεγάλης διάστασης που θα κατέστρεφε στοιχεία του τεχνολογικού πολιτισμού μας, πολύ λίγοι θα κατόρθωναν να επιβιώσουν.

Να επιβιώσουν και να κρατήσουν αρχεία του παρελθόντος της ανθρωπότητας.
Αρχεία μνήμης, παράδοσης και ιστορίας.

Η Κούβα ήταν η πρώτη μας επιλογή στον κατάλογο όσων θεωρούσαμε ότι θα επιβίωναν.
Η απομονωμένη Κούβα που τεχνολογικά ανήκει στον προηγούμενο αιώνα κι ακριβώς επειδή δεν έχουν εισχωρήσει στην ζωή της οι μηχανές, εξελίσσεται με τον παραδοσιακό τρόπο.

Τόσα χρόνια μετά κι ακόμα θεωρώ ότι η Κούβα θα μπορέσει να αποτελέσει το κέλυφος που θα φυλακίσει ότι ανθρώπινο υπάρχει, αν προσέξει τώρα που οι ΗΠΑ έχουν άρει το εμπάργκο.

Σήμερα ειδικά που ζούμε την μεγαλύτερη στιγμή της παγκόσμιας δικτατορίας, αυτό μου είναι πιο σαφές από ποτέ.

Η χημεία κυβερνά τον κόσμο.
Δισεκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον πλανήτη σήμερα βρισκόμαστε στο έλεος της χημείας.
Ο δικτάτωρ μίλησε και είπε για το καλό σας, σας κλειδώνω μέσα για να σωθείτε
Ο δικτάτωρ είπε να μην ανησυχούμε γιατί ψάχνει να βρει το φάρμακο για να μας σώσει
Ο δικτάτωρ βλέπει τις σοδειές να καταστρέφονται αλλά του ανήκει η παγκόσμια τράπεζα σπόρων στη Φιλανδία και η Monsanto οπότε θα μας λύσει το σιτιστικό πρόβλημα
Ο δικτάτωρ διαπίστωσε εν τοις πράγμασι ότι όντως μπορεί να μας ελέγχει δημιουργώντας έναν ιό και ταυτόχρονα την θεραπεία του

Ο ίδιος δικτάτωρ λοιπόν τώρα ξέρει ότι ο πλανήτης όλος είναι σκλάβος του κι ανά πάσα στιγμή μπορεί να τον αρρωσταίνει, να τον σκοτώνει, να τον κλειδώνει και να τον θεραπεύει κατά το δοκούν.

Να σημειώσουμε εδώ ότι η τράπεζα της Συρίας δεν ελέγχεται από την παγκόσμια τράπεζα και η τράπεζα σπόρων της ήταν από τους πρώτους στόχους που βομβαρδίστηκαν αλλά ευτυχώς οι επιστήμονες της κατόρθωσαν κι έσωσαν το μεγαλύτερο μέρος τους.

Όχι, η ανθρωπότητα δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια μετά από τον σαυροϊό και ναι η Ντόρα δεν μίλησε τυχαία για νέου τύπου παγκόσμια διακυβέρνηση.

Ποιοι ελέγχουν την χημεία;

Ας πούμε και μια καλημέρα

Η Μαρία Μπαϊραχτάρη είναι με την Μαρία Πενταγιώτισσα.

 

https://aspalax.xyz//?p=16587